|

Buna...sunt insarcinata in 26 de saptamani si am o problema deja copilul sa lasat foarte in jos si am si niste contractii dar nu regulate tocmai ce am fost la medic dar nu am fost multumita deloc deoarece nu mi-a facut ecografie credety ca exista vreo problema?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Banuiesc ca te-a consultat, in aceste situatii consultul ginecologic este mult mai de folos decat ecografia. Daca nu te-a internat, inseamna ca nu este dilatat colul, ca sa fie o iminenta de avort. Fa tratamentul pe care ti l-a prescris, stai in repaus la pat cat mai mult iar daca observi ca contractiile devin dureroase si ritmice( la intervale fixe), prezinta-te de urgenta la spital.Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce tratament ai primit? Sunt asistenta in ginecologie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am contractii dureroase dar nu sunt regulate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am primit doar injectii cu no-spa dar la externare mi-a dat reteta cu elevit mentionez ca pana acum ginecologul meu nu mi-a prescris vitamine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează