| Anonimhm a întrebat:

Acum cateva zile m-a luat o raceala.Ma simteam naspa.A doua zi nu am mai avut nimic.Adica nu ma mai simteam deloc naspa si nici acum nu ma simt.Ideea e ca tusesc FOARTE FOARTE mult.In rest nu am nimic! Cand ma pun in pat simt cu adevarat raceala dar ziua nu prea ma simt ciudat. Spuneti-mi va rog ceva remedii naturale cu care pot scapa de raceala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Gargara cu apa calda foarte sarata dezinfecteaza foarte eficient gatul.
Ceaiul de ceapa intareste sistemul imunitar si curata inclusiv caile respiratorii.
1-2 linguri de miere de albine amelioreaza imflamatia si iritarea gatului, daca este inghitit incet (sa stea in gat timp cat mai lung).

| DelphhiN a răspuns:

Poti incerca sa bei ceai de ceapă, nu e f bun la gust dar e foarte bun pentru tuse.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Minim doi catei de usturoi dar iute, nu porcarii chinezesti de supermarket. Ceai de cimbru, miere. Super calde, lichide cit cuprinde.

| AndreeaAndreea55 a răspuns:

Seara inainte de culcare poti lua o lingura de miere cu nuci, nu are un gust extraordinar dar este acceptabil.