| soniaaamariaa a întrebat:

Ajutati-ma cu un sfat. Am un picior mai gros decat celalalt. Ce ar trebui sa fac? Sa fac exercitii mai multe cu cel slab sau cu cel gros? multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| silviu08 a răspuns:

Nimeni nu e simetric. De exemplu, bratul meu drept e mai mare decat cel stang. Dar crezi ca observa cineva? Nu-ti bate capul.happy

| daassh a răspuns:

Ai pus centimetrul si ai sesizat ca un picior este mai mare cu cel putin 2 cm. Daca da, atunci poti face fandari si genoflexiuni si ele au sa se echilibreze.Succes!

| jafacir a răspuns:

Salut, am si eu asemenea problema, piciorul drept e mai gros (cum zici tu) decit stingul, am fost la ortoped si acum fac diferite proceduri (masaj, gimnastica, bazin etc) ar fi bine sa pleci si tu, aceasta duce la scoleoza si poti avea durerei mari de spate pe viitor si nu numai. Sper ca tiam ajutat cu ceva