|

Buna TPU! Am 13 ani dar de anul trecut cand m-am mai ingrasat am inceput sa fac niste vergeturi. Anul acesta am slabit dar vergeturile tot au ramas. Ce as putea face sa scap de ele?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu o crema de la Gerovital, speciala impotriva vergeturilor, am reusit eu sa le mai ascund pe cele pe care le aveam pe abdomen. In totalitate, doar in centre specializate le poti elimina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De vergeturi nu vei scapa niciodata!
Vergeturile sunt crapaturi ale pielii, care se se mai pot lipii la loc. Cand et ingrasi mult, intr-o perioada scurta de verme, pielea nu are timp sa se intinda cate putin si atunci se rupe, aparand aceste firisoare roiatice, numite vergeturi, care in timp, devin albe si ramaan acolo pana la moarte.
Din pacate, nici un tratament, crema sau descantec nu le poate elimina, fiindca o piele crapata, va ramane crapata pe veci.
Exista chirurgia estetica care poate sa le elimine, dar este foarte scumpa si extremd e dureroasa.
Ce poti face tu?
Poti prevenii aparitia mai multora, prin sport zilnic, hidratarea corecta si hrana sanatoasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acele vergeturi sunt țesuturi ale tale.
Grăsimea a fost stabilizată în zonă și s-a sprijinit pe ele, ca o foaie de tablă sau de lemn pe coastele unei bărci sau a unei corăbii mai mici, a susținut-o.
Astfel ele n sunt din grăsime pe care să o elimini prin slăbire sunt din alt material. Ele nu pot dispărea doar dacă le elimini de acolo pe fiecare prin chirurgie plastică, iar atunci rămâne în loc la fiecare o mică cicatrice în urma inciziei, ceea ce nu se practică.
Dar uite, am găsit pentru dta, tratament modern de remodelare corporală, care face asta.
https://www.lavandasky.ro/impachetari-corporale-infrasauna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate stiu, nu poti scapa de vergeturi. Si eu sunt slab si am cateva pe genunchi dar nu de observa, si sa fiu sincer, chiar imi plac laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bio-oil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează