|

Buna TPU! Am 14 ani,obisnuiesc sa ametesc,sa vad intunecat sau chiar sa lesin pentru cateva secunde cand ma ridic repede. Odata umblam prin curte, cand deodata clipesc si simt o durere la mana.Imi deschid ochii si se pare ca cazusem.Ce inseamna asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Este posibil sa ai probleme de vedere sau de la stres si oboseala. Cel mai bine ar fi sa mergi cat mai repede la un doctor.

| a răspuns:

Inseamna ca te contacteaza telepatic medicul de familie. Fa-i o vizita sa vezi ce vrea.

| a răspuns:

Mergeți la medicul de familie cu părinții și cereți trimitere pentru neurologie. Este o problemă neurologică. O posibilă spondiloză cervicală.
Dar, poate fi ceva mai grav, o tahicardie. https://www.csid.ro/dictionar-medical/tahicardie-11345546
Oricum, este bine să nu mai amânați un control medical.
Sănătate!

| a răspuns:

Poate fi o hernie de disc, probleme cu vederea, o glicemie. Fa-ti initial un set complet de analize, cere medicului de fam. trimitere. Fa-le la un laborator care stii ca le lucreaza bine iar dupa aceea poti sa vezi spre ce ramura medicala sa te duci pentru diagnostic + tratament.

| a răspuns:

Nu te mai ridica brusc. E ceva normal dacă faci asta.