am mai venit eu pe aici cu o intrebare referitoare la cresterea in inaltime, dar tot mai vreau niste informatii. Specific ca sunt fata, am 14 ani si am 1,  60. Vreau din tot sufletul sa mai cresc intre 5-10 cm. Parintii mei sunt destul de inalti. Mama are in jur de 1,  65, iar tata peste 1,  80. Iau vitamine Centrum, incerc sa consum cat mai multe lactate si mi-am format si un program de exercitii fizice: sarituri, step-ups si tot neamu'.
 am mai venit eu pe aici cu o intrebare referitoare la cresterea in inaltime, dar tot mai vreau niste informatii. Specific ca sunt fata, am 14 ani si am 1,  60. Vreau din tot sufletul sa mai cresc intre 5-10 cm. Parintii mei sunt destul de inalti. Mama are in jur de 1,  65, iar tata peste 1,  80. Iau vitamine Centrum, incerc sa consum cat mai multe lactate si mi-am format si un program de exercitii fizice: sarituri, step-ups si tot neamu'.  Credeti ca voi mai creste? in cam cat timp se vad rezultatele? Stiu ca difera de la om la om, dar intreb asa in general. Eu am inceput programul acesta de mai bine de o luna.
 Credeti ca voi mai creste? in cam cat timp se vad rezultatele? Stiu ca difera de la om la om, dar intreb asa in general. Eu am inceput programul acesta de mai bine de o luna.  Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică