Culca-te tarziu intr-o noapte si trezeste de dimineaza gen 6-7 si fa o activitate puternica in ziua respectiva gen alearga mult stai mult afara chesti de genul asta si sa vezi ca o sa adormi mai devreme.
tu ai activitate ca corpul tau sa fie obosit si sa adormi devreme adica nu la 9 gen 10-12?
si daca nu merge ce ti-am zis tot asa fa ce ti-am zis culcate intr-o noapte tarziu trezeste-te devreme fa o activitate puternica nu pc si tv asa si repeta acest tratament pentru mai multe zile
Pai te trezesti maine pe la ora 7 sau 8 dimineata si bei o cafea sa nu-ti fie somn de dupa amiaza. si seara adormi pe la 10, 11
Si eu patesc la fel![]()
Incearca sa faci cumva sa te culci mai devreme. Bea lapte cald, uitate la filme plictisitoare si asculta muzica lenta si veche. O sa vezi ca va merge
Ce faci asa tarziu? oricum vezi ca azimaine se termina vacanta si nu stiu cum o sa revi la normal, o sa ti fie greu asa ca singura metoda e ca.chiar daca nu dormi o noapte sa faci ceva sa nu dormi in ziua respectiva si atunci seara o sa dormi normal.incerca
Nu mai dormi in timpul zilei. Forteaza-te sa te culci mai devreme. Daca pur si simplu stingi lumina si te asezi in pat o sa adormi intr-un final. Studiile arata ca nu este bine sa dormi ziua pentru ca asta duce la dereglarea organismului (ma refer la dormit mai mult de 1 ora, maxim 2)
Mai mult sport iti recomand, daca vei fi obosita vei putea dormi si noaptea si astfel vei reveni la orarul normal.
Multa sanatate,
Pai du-te si dormi cam al 10 seara si cand te culci ziceti o poveste in cand sau o melodie
Cred ca ar trebui sa nu dormi intr-o zi. sa incerci sa stai treaza chiar daca e foarte greu. Daca nu merge asa du-te la un medic, chiar la cel de familie si spune-i sa-ti dea niste medicamente care creaza somnolenta. Altfel... incearca sa bei lapte caldut pe la ora 22:00.
si citeste o carte.
Baga-te pe la maxim 12 in pat la inceput chiar daca nu adormi, dupe ce se regleaza somnu pot sa te culci si mai tarziu. daca tot nu poti sa dormi seara forteaza-te dimineata sa dormi pana mai tarziu dimineata. te pup sper sa fi bine:*
Buna!
nu sunt expert dar incearca sa iti modifici intervalul orelor de somn. sa zicem ca tu de cateva zile te culci la 5 dimineata si te trezesti la 3 dupa-amiaza; de asta seara te bagi in pat la 4 dimineata, maine la 3, poimaine la 2 si tot asa pana ajungi la o ora potrivita. incearca sa faci asa si cu ora la care te trezesti ( pune un ceas sa sune) in fiecare zi modifica cu o ora acest interval de timp.
eu unul nu sunt medic sau altceva dar nu cred ca e o idee buna sa incepi brusc cu o diferenta de 3-4 ore. aaa... si sa nu uit: chiar daca nu te ia somnu cu o ora mai devreme stai in pat in zece minute adormi.
Cu multa placere!
JohnnyBravo123 întreabă: