anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema am 19 ani si imi tremura mainile si degetele in fiecare zi nu tare nu fac sport sunt sanatos tun dorm bine de ce tremura cum pot opri tremuratul sunt calm si ma simt bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Pana ce nu vei merge la medic nu poti sa fii sigur ca esti,asa cum afirmi,"sanatos tun"---orice fel de tremor, chiar daca este temporar necesita o evaluare medicala! Primul drum, cel mai putin costisitor, va trebui sa-l faci la medicul tau de familie ---aceasta,pentru a nu te plimba inutil, costisitor si pe cont propriu intre endocrinolog, neurolog, diabetolog, psihiatru.
Sanatate si numai bine!

Bula
| Bula a răspuns:

Tremura mainile, dar "nu fac sport sunt sanatos tun".
Tremuratul mainilor este din lipsa controlului muschilor.
Cauza poate fi multipla: lipsa elementelor esentiale din organism (calciu, magneziu, fluor), lipsa antrenarii (eforturilor) muschilor, probleme ale sistemului nervos central sau periferic, etc etc.
Toate acestea trebuie investigate si rezolvate cat mai repede, sa nu se agraveze problema!
Mergi la medicul de familie pentru trimitere la neurologie, unde vei face investigatiile necesare si vei primi tratamentul necesar.
Pana atunci, e bine sa faci drumetii in natura la aer liber, exercitii de ridicare si de forta cu mainile, sa consumi cat mai multe legume si fructe proaspete, de sezon, care urmeaza de acum.

| Shammal a răspuns:

Fa cateva exercitii de stretching, yoga, observa miscarile si fi atenta la felul in care reactioneaza corpul tau. Corpul are propria intelingenta poti sta de vorba cu el ca si cum ai vorbi cu o alta persoana, fi deschis si asculta ceea ce receptionezi din partea lui, intuitiv.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate fii o problema neurologica. Mergi la medic pentru investigatii.

| christall a răspuns:

Mergi la un neurolog sa stabileasca cauza si apoi se va rezolva cu un tratament.