| artistu55 a întrebat:

Am si eu o problema...din cand in cand ma mai doare capul (in special in crestet) si cand apas ma doare...m-am lovit vara asta de vreo 2 ori dar nu rau doar o data din cele doua nu am mai vazut in fata ochilor 3 secunde dar dupa am fost bine fara cucui...si cand stau picior peste picior(insa nu tot timpul) sau la scoala cand stau cu capul pe maini pe banca imi amortesc mainile si picioarele...Nu port ochelari si am 16 ani..imi este putin teama, dar nu cred ca am nimic nu? Ca in primavara asta am facut analizele si erau toate bune

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| petre059 a răspuns:

Daca te-ai lovit la cap ar fi bine sa faci un control, o radiografie. Mergi la medicul de familie explica si spune sa-ti de-a trimitere la specialist, chiar daca zice el ca esti bine, tu cere trimitere, e mai bine.

| antimulte a răspuns:

Mergi la medic, nu conteaza ca ti-ai facut analizele in primavara daca tu te-ai lovit in perioada de vara. Si mai ales atat de grav incat sa ai dureri, sau in momentele dupa lovire sa nu mai vezi. Un consult sau o radiografie la craniu nu costa cat sanatatea ta.

| Woman2Womanro a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discuti cu un neurolog. Nu e nevoie sa fie ceva grav, dar e mai bine sa iti rezolvi problema, decat sa stai stresata, nu?