| Andrei761 a întrebat:

As vrea să-mi raspunda la aceasta intrebare cineva care poate a trecut prin ce a trecut eu sau este specializat in domeniu. Cu putin inainte de inceputul scolii a inceput sa ma doara capul. Era o durere ce era cam insuportabila si trebuia sa stau neaparat cu capul pe pat. Dupa durerea a scazut, o mai simteam uneori pe la scoala, ma mai lua cateodata cate o senzatie de ameteala. Ei bine, acelease lucruri mi se intampla si acum, inca ma doare usor capul, este o durere suportabila ce nu o am mereu dar incep să-mi fac griji, la un moment dat am simtit ca am probleme cu auzul dar mi-a trecut. Medicul de familie mi-a spus sa nu-mi fac griji caci este doar o chestie normala a adolescentei sau ceva de genul ( respectivul doctor este destul de bun ) sau mi-a zis ca as avea sinuzita. Sincer, timpul asta care trece care este deja destul de lung de la durerile de cap ma sperie. Este cam singurul lucru care ma ingrijoreaza. Am cautat pe site-uri diferite simptome de genul, m-am speriat, am crezut ca am tumoare de creier dar cica trebuie sa te doara foarte tare capul sau sa ai alte simptome pe care nu le am. Credeti ca mai mult timp ce va trece va vindeca lucrurile? Credeti ca ar trebui sa fac o tomografie, sa ma duc la un neurolog? Parintii tot imi spun ca nu e nimic de care sa ma ingrijorez.-.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| matimaricica a răspuns:

Probabil ai sinuzita. Și eu am avut și încă am sinuzita, iar la început aveam tot dureri de cap dar și de ochi. Când m-am dus la dr. Doctor de familie mi-a dat trimitere la oftalmolog iar de la oftalmolog m-a trimis la spital. Acolo mi-a spus ca am un început de sinuzita după ce mi-a făcut tomograful și raze sau Cum se numesc.cel mai bine...te-Ai duce sa Îți faci niște analize.

| PeFuga a răspuns:

Parintii tai sunt cadre medicale? Daca nu, atunci insista la medicul de familie sa iti dea trimitere pentru investigatii suplimentare. Poate intr-adevăr nu ai nimic, dar cel mai bine este sa fii sigur de asta. Iar daca intr-adevăr este ceva de care sa te îngrijorezi, cu siguranta vrei sa afli din timp!