| NoOneLove a întrebat:

De 4 zile ma tot doare capul, dar e o durere ciudata, adica ma doare in anumite puncte din interior cand il misc puternic si brusc si ma dor si ochii, si simt o presiune cand ma ridic in picioare si am o ameteala usoara si suportabila. Nu stiu ce medicament sa iau, am luat si coldrex, si paracetamol si nurofen si algocalmin dar nu mi. a trecut. Ce pot sa fac sa nu ma mai doara? va rog raspunsuri msi fundalove struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Doamne, poti fii deocheata. Zici Tatal Nostru si iti trece! Iar daca nu du-te la medic ca sa vada ce ai!
O zi minunata sa ai!

| RebecaBaa a răspuns:

Poate este din cauza ochilor...ar trebui sa iti faci un control oftalmologic. Am o prietena care a avut nevoie de ochelari si inainte sa si-i puna se plangea de aceleasi simptome.

| CocoG a răspuns:

Nu cred ca e ceva legat de raceala ci mai degraba ceva legat de vedere. Ai probleme cu vederea? E posibil sa fie nevoie sa porti ochelari.

| FunisReady a răspuns:

Pai ori esti aproape de perioada aceea a luni ori iti lipseste calciul din corp, eu zic sa bei niste lapte si sa te duci sa iei niste absorbante de la magazinbig grin:*