| Csjfndndjekekk a întrebat:

Bună TPU, astazi am fost cu fiica mea la doctorita de familie pentru ca ea a vomitat azi noapte și mi-a spus că trebuie sa îi facem o injecție in fiecare zi timp de 3 zile, fiica mea a auzit si a inceput sa plângă, ea nu a făcut niciodată injecții si îi e foarte frică! Stie cineva cum i le pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acele injectii nu i le face ti dumneavoastră, le face asistenta la spital sau in cabinetul medicului de familie, ce varsta are fata dvs?

| ancaval a răspuns:

Mergi la dispensar/cabinetul de medicină de familie și asistenta de acolo o să-i facă injecțiile. Să nu i le faci tu!

| AnastasiaK a răspuns:

Dacă te referi la partea cu frica ei... discuti cu ea, ii explici ca nu e nimic rau, ca o ajuta, etc etc. Poti sa inventezi un joc sa se joace "de-a doctorul" cu diverse jucarii ca sa nu mai aiba frica de doctori, depinde si de varsta copilului. Metode se gasesc, nu cred ca e prima data cand te confrunti cu o situatie in care trebuie sa convingi copilul sa faca ceva ce nu doreste. happy