| Jdjrjrjrdndnfn a întrebat:

Buna TPU.Ce se intampla daca ma culc numai dimineata in fiecare zi? Tin sa mentionez ca am stari de ameteala, vedere incetosata, si stari de lesin! Oare are vreo legatura ca nu ma culc seara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Noreasontosimle a răspuns:

Da, are legătura, ți-ai dat întreg organismul peste cap. Din cauza asta ai aceste stări, nu te-ai odihnit atunci când ți-a cerut corpul.le-ai făcut pe toate pe dos. Încearcă sa revii la normal, caci odată și odată tot va trebui. Nu poți sa trăiești tot așa mereu...

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Lipsa somnului de noapte duce la probleme mari de sanatate, incepand cu: ameteala, stari de voma, greata, lesin, tulburari de evedere, dureri de cap. lipsa melatoninei si serotoninei, acre se rpoduce numai noaptea isi spune cuvantul, afectandu-ti foarte mult sanatatea.

| Donsavas a răspuns:

Da,normal ca are. Încearcă sa procedezi și invers apoi vei vedea cât de bine este sa te trezești devreme, după un somn bun de noapte. Hormonul somnului își face apariția doar în absenta totala a luminii, când ai ochii închiși și nu mai vezi nimic.

| Jdjrjrjrdndnfn explică (pentru Donsavas):

Si daca m as culca devreme, mi ar trece sau e prea tarziu? Ca de 2 ani am inceput sa ma culc dimineata

| Donsavas a răspuns (pentru Jdjrjrjrdndnfn):

Da,îți trece. Oricum nu ai de unde sa știi pana nu încerci.

| Deliiiia a răspuns:

Buna! Nu patesti nimic, insa va persista starea de oboseala si organismul va fi usor mai slabit in aceasta perioada. Pentru restul ar trebui sa faci niste analize, poate ai anemie sau trebuie sa porti ochelari.