| Anaa939839393 a întrebat:

Buna TPU! Seara dupa ce imi imi fac baie pe maini apar niste pete rosii, care cateodata ma mananca, ele dureaza vreo 30-40 de minute si apoi dispar! Ce-ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| ciytxtdduchvyiy999 a răspuns:

Ar putea fi o iritație a pielii din cauza gelului de duș. Poți încerca să îl schimbi și sa vezi dacă are aceeași reacție asupra pielii. Și mie mi se întâmplă de fiecare data când ies din baie deoarece am pielea mai sensibila dar apoi dispar. Aceasta sunt sfaturile mele însă poți merge și la un medic dermatolog pentru a fi sigur/a ca nu e nimic grav. Multa sănătate!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Schimba sapunul cu care te speli.

| oz_1736 a răspuns:

E o alergie. Dar trebuie sa afli la ce, fiindca in timp ce faci baie intri in contact cu chimicale diverse din sampon, gel, sapun si apa. Daca nu iti dai seama mergi la alergologie

| mrpom a răspuns:

Cel mai probabil este de la sapunul sau gelul de dus pe care il folosesti, poate ai alergie la parfum, problema asta am avut-o si eu cand foloseam gelurile de dus de la Rexona, cumpara ceva pentru piele sensibila, ceva de la Dove, daca problema persista, mergi la un alergolog