|

Bună tuturor! (e prima dată când pun o întrebare aici, deci imi pare rău dacă fac ceva greșit)Am nevoie de o părere legată de un piercing. Mi-am făcut acum un an la un salon un piercing industrial și cu toate că de atunci aveam dubii, acum sunt convinsă că găurile sunt date strâmb. Cea de jos este foarte ieșită în afară (adică foarte aproape de margine și nu am decât o pieliță cam de 2 sau 3 mm grosime peste cercel, iar mereu am impresia că dacă o să mă agăț de el o sa mi se rupă pielea de deasupra) iar cea de sus e dată ca prin "peretele" marginii dinspre exterior ( imi cer scuze că nu știu cum să explic). Nu am avut nici cea mai mică problemă cu el doar că aș cam vrea să îl refac.

Problema acum e că nu știu dacă merită să îmi las găurile actuale să se acopere ( nu știu sigur dacă mi se vor acoperi vreodată de tot, dar măcar în așa fel încât să nu le mai pot folosi) și să îmi fac alte găuri unde ar trebui sau să îl las așa.Dacă mă puteți ajuta cu o părere, v-aș rămâne datoare! Mulțumesc.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Parere, de obicei animalele se marcau in acest fel, dar ce stiu eu, sunt cu IQ redus si batran, cine te place, te place asa cum esti tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună, nu sunt nici eu cine știe ce expert, dar nu sunt sigur că se vor astupa(reface) găurile odată date. Dar pentru mai multe informații contactează un medic plastician, poate te-ar ajuta, sau trimite la cineva care ți-ar putea rezolva problema!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează