| KubetiiOO a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Ce pot sa fac am 1, 56 si vreo 45 de kg.Am sunci si nu stiu cum pot sa scap de ele. Daca fac 30 de minute de bicicleata de aia de casa scap numai 150 si ceva de calorii.Va rog ajutati-ma cu cv exercitii sau o dieta buna ca sa ajung macar pana la 39 de kg.Va rog:*.Multumesc.Va rog fara mistouri.Papa:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns:

Buna!
E bine, dar ca sa scapi "De sunci" nu o sa-ti ajunga. Adauga si cateva abdomene zilnice. Ai putina grija si la alimentatie, mananca mai mult mancaruri preparate prin fierbere sau la gratar, decat cele preparate in ulei. Incearca sa inlocuieti painea alba cu cea neagra, renunta la dulciuri (sau marog, mananca-le in cantitati rare si mici).
Succes!

| KubetiiOO explică (pentru denis543):

Da stiu am vazut pe unele site-uri dar problema mea este ca am suncile aste dezgustatoare si nu stiu cum as putea scapa de ele crying

Răspuns utilizator avertizat