|

Buna! Vineri mi-am scos o masea de minte sus pe partea stanga. Mi s-a umflat obrazul in urmatoarele doua zile si din cauza umflaturii in somn mi-am muscat obrazul, de mai multe ori. Doua nopti nu puteam dormi, ma trezeam la maxim o ora pentru ca il muscam iar. La fel il musc si cand mananc si nu se poate vindeca din cauza ca il musc intr-una. Ma ustura foarte foarte rau. Ce as putea face in aceasta situatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Suni la doctorul care ti-a scos măseaua și dacă nu te poți duce la el îi trimiți poze cu obrazul. Poți încerca și să iei antiinflamator, dar probabil că ți-a dat și el ceva pastile. El știe cel mai bine ce e de făcut. E normal sa se umfle obrazul, însă dacă tot musti și e rana se va vindeca foarte greu.