|

Buna! Mi-am scos o masea de minte de jos, apoi cea de sus s-a frecat de obraz si mi-a ros mucoasa si ma durea tare rau. Asa ca am scos-o si pe cea de sus acum 4 zile. Mi s-a umflat toata partea obrazului inclusiv in interior. Problema este ca noaptea imi musc obrazul (cred) pentru ca ma trezesc din ora in ora cu dureri groaznice care cedeaza la 15 minute dupa ce dau cu glicerina boraxata. Este a treia seara in care eu nu pot dormi mai mult de o ora si ma simt foarte rau. Ce pot face? Poate fi cancer bucal? Ma ingrijoreaza rau faptul ca o patesc in fiecare noapte. Mentionez ca am 23 de ani si inainte de a incepe sa scot maselele nu aveam nicio problema. Sunt tare panicata la gandul unui cancer.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai infectie acolo de aceea este si umflată zona, trebuie sa i ei augmentin alștfel nu scaspi prea repede de infectie, dar ma mir ca medicul nu ti a prescris antibiotic.

| a răspuns:

Nu e cancer, nu te mai speria! Asta se întâmplă din cauză că ești umflată și obrazul se presează de dantură, ar fi trebuit ca dentistul să-ți prescrie un antiinflamator. Încearcă să dormi pe partea cealaltă. În câteva zile o să revină la normal. Totuși, dacă durerea persistă, apar sângerări sau un miros fetid, trebuie să te adresezi medicului,

| a răspuns:

Cancer pe dracu, nu va mai panicati asa de tare, ai o rana care se va acoperi si isi va reveni la normal curand.

Eu am avut de exemplu o afta sub buza de jos, o ulceratie in care timp de 2 saptamani nu am putut manca mai nimic decat cu grija mare iar seara ma trezeam cand ma atingeam fara sa vreau acolo, va trece de la sine.