| Stefania a întrebat:

Voi cum ati reusit sa slabiti? Cel mau bun raspuns primeste funditahappy. Si ceilalti frimesc note la raspunshappy. Pa, pakiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeetTheMonster a răspuns:

Am avut si eu problema de genu', sa mananci bine dimineata, mai putin la pranz, si dupa 6 o para, iti trece foame, si mai fa ceva miscare, du-te la o plimbare mai lunga, e bine si asa happy in 2-3 luni am slabit 18 kg, ai nevoie si de rabdare

12 răspunsuri:
| dichi a răspuns:

Pentru slabire iti recomand sa consulti siteul www.cura-de-slabire.net. Ai cure de slabire si informatii despre cum sa slabesti rapid si usor. Daca vrei sa slabesti mai usor atunci iti recomand un produs natural 100% de la www.dieta-acai-berry.com cu care poti slabi in greutate mult mai usor. Succes

| Bacteriuță a răspuns:

Apuca-te de un sport frumos, care sa-ti placa...
eu dansez de cate ori am ocazia si ma apuca [si nu e rara chestia asta laughing] si ajuta tongue
plus ca nu iti trebuie talent tongue. daca nu ai poti sa te zbantui cum vrei tu prin camera tongue
spor :*

| darkeyes a răspuns:

Am slabit cu dieta south beach.

http://www.topsanatate.ro/......19274.html

Cu sport mult (mers pe role, alergat dimineata), exercitii fizice pentru abdomen, geluri anticelulita.Am renuntat la lift definitiv, chiar si dupa ce am slabit( stau la etajul 8).
Bye

| NewSummer2013 a răspuns:

Anul trecut am avut 57kg, anul acesta am 47winking

nu am tinut un regim anume, insa de doua luni nu am mai mancat deloc paine.winking

CA SA SLABESTI nu trebuie neaparat un regim anume.deobicei ba nu fuctioneaza sau functioneaza pe moment, dar dupa cateva luni pui tot ce ai dat jos pe tine inapoi!sad

Dar iti pot da cateva sfaturi care functioneaza 100% ( l-am si experimentat) :*

1) nu manca dupa ora 6 seara
2)manaca PATRUNJEL ( ajuta extrem de mult la slabit)
3) NU manca paine

plus putin sport pe acolo nu ar strica!:*happy

MULT NOROC!winking

"

| Georgyana98 a răspuns:

Iti propun o dieta cu rezultate deosebite, pe care am tinut-o impreuna cu colegele de birou. Toate, dar absolut toate, am reusit sa pierdem in jur de 10-15 kg, fara sa ne mai ingrasam. Scopul acestei cure de slabire consta nu doar in disparitia surplusului de kilograme, ci si in schimbarea metabolismului, astfel incat kilogramele pierdute sa nu se mai puna la loc. Este vorba despre un regim care se reia in mod identic din 4 in 4 zile si dureaza 90 de zile, timp in care se pot pierde intre 15 si 20 de kilograme. Daca se doreste o slabire mai redusa, dieta se poate intrerupe, dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Punctul forte al dietei consta in faptul ca veti slabi doar atat cat aveti nevoie, respectiv pana cand corpul dvs. va ajunge la greutatea optima, iar slabirea va fi uniforma.

· Micul dejun (este identic in cele 90 de zile): doar cateva fructe (mere, pere, banane, citrice, struguri etc.).
Prima zi – PROTEINE

Pranz: carne fiarta sau fripta – 3 felii (200 g), 1 felie paine (de preferat integrala), salata verde – nelimitat (fara ulei). Dupa masa se beau 250 ml de supa calda (doar lichid, pastele adaugate sunt interzise: galusti, taietei etc.). In loc de carne, se pot consuma 3 oua fierte sau lapte sau iaurt sau branza. Cina: la fel ca si pranzul, dar fara supa.

Atentie: daca la pranz ati mancat carne, acelasi fel il veti consuma si la cina!
Ziua a doua – FIBRE

Pranz: legume, verdeturi de orice fel (fasole, mazare, linte, fasole verde, morcovi, rosii, cartofi etc.), crude sau fierte, cu adaos pentru gust (sare, piper, Vegeta, bulion etc. – fara ulei), 1 felie paine integrala, salata verde. (Cantitatea de legume sa corespunda cu cea care incape intr-o farfurie adanca!) Cina: la fel ca si pranzul, dar jumatate de cantitate.
Ziua a treia – CARBOHIDRATI

Pranz: Paste fainoase fierte (de preferat integrale) cu sos de rosii (ketchup) sau un blat de pizza cu sos de rosii. Cina: 2 felii mici de tort sau 2-3 colacei dulci sau 3 portii de inghetata si, obligatoriu, o bucatica de ciocolata amara (pentru evitarea eventualelor alergii provocate de dieta).
Ziua a patra – FRUCTE

Pranz: amestec de fructe, in cantitati nelimitate. Cina: la fel.

In timpul curei, o data pe luna, dupa ziua de fructe, se va tine obligatoriu o zi de dieta doar cu apa. In aceasta zi se beau cel putin 2 litri de apa plata sau minerala. In timpul curei, cafeaua si ceaiul fara zahar se admit in cantitati nelimitate. Dupa terminarea curei, se poate manca normal, cu recomandarea ca micul dejun sa fie compus numai din fructe, timp de inca 90 de zile. Daca in aceasta perioada mai slabiti circa 3 kg, inseamna ca schimbarea metabolismului a avut loc. Daca doriti sa mai slabiti, dieta trebuie repetata, dar numai dupa o pauza de cel putin 3 luni.

Nu va speriati de cantitatea de mancare pe care o consumati. Chiar daca pare mare, greutatea corpului dvs. se va diminua! Nu va pierdeti speranta daca in primele 10 zile nu slabiti, pentru ca in continuare veti pierde rapid 3-4 kg.

| cornel a răspuns:

Seara fructe

nu mai mananci dupa ora 5 carne oua sau paine.

| LloOlLey a răspuns:

Pai. am inceput sa mananc regulat si cat mai sanatos. am redus toate grasimile.( sa stii ca nu`i obligatoriu sa te lasi de dulciurilaughing daca iti plac). asa. apoi am inceput sa alerg. si sa fac foarte multa miscare. sa ies in fiecare seara in aer liber cu prietenii si sa stam la povesti pana tarziu. ( asta e optionallaughing ) ce am mai facut? ma plimbam cu bicicleta. cu rolele. cu orice numai sa ma misc din casalaughing. si desigur. dimineata exercitii de intindere a musculaturii si exercitii pentru abdomen:X. dca stii sa faci flotari e foarte bine. te va ajuta, iar daca nu. nu`i obligatoriu, stai linistita nici eu nu stiurolling on the floor

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Eu am slăbit cu patru kg uite aşa:
Nu am mai mancat cipsuri.
Nu am mai mancat carne.
Ouă.
Pâine
Si iaurt.
Aa, şi sucuri.
Intr-o lună vei arăta super.Sau chiar mai mult.
Bea numai apă, mănâncă legume multe şi fă mult sport.
Baftă...

Ash.

| resp3ct a răspuns:

Mananca mai putin.happy
Incearca cu niste iarba(salata, varza.nu marijuana ca stiu ca de abia astepti).

| ioana_9187 a răspuns:

Buna. Am tinut o cura de slabire, am facut sport si am folosit crema herbosophy Anticellulite. Am slabit 4 kg.
Pa, pa.

| bb_5971 a răspuns:

Eu nu am tinut o dieta anume...am inceput sa renunt la dulciuri si sucuri, dupa ora 6 nu mai mananc nimic(un mar poate), beau apa multa, salate de legume si bineinteles ca mai mananc si altceva dar am grija sa nu ingrase prea mult, alerg in fiecare dimineata in jur de 30 de min iar dupa-masa ma duc la salabig grin asa am reusit intr-o luna sa dau 5 kg jos... vreau sa continui cu acest mod de viata sa ajung la rezultatul dorithappy

| bebecila a răspuns:

Pai eu mananc doar legume, fara chipsuri, dulciuri... inainte de micul dejun beau 2 pahare de apa (ajuta) si vbeau multa apa, fara prajeli, cocaturi.Am slabit 3kg intr-o luna

Întrebări similare