|

Buna.

Vreau sa imi schimb pasta de dinti, momentan folosesc una de la Colgate cu efect de albire. Intre timp am prins o usoara sensibilitate la periaj la un anumit dinte. Cu siguranta ma voi duce la dentist pentru a-mi aplica desensibilizant, dar totusi vreau sa previn si alti dinti. As vrea sa imi schimb pasta de dinti cu ceva mai bun. M-am documentat in privinta acestui lucru doar ca unele pareri sunt foarte vagi. As opta pentru Sensodyne sau Parodontax dar as vrea sa stiu diferentele. Vreau o pasta de dinti atat pentru sensibilitate cat si pentru albire. Help me

Sau daca stiti voi o alta marca mult mai buna astept pareri.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este de la pasta de dinti problema ta, cel mai probabil este de la carii, du te la dentist, mie un doctor dentist la care merg de vreo 10 ani mi-a spus ca pasta de dinti este o prostie, iti termina smaltul dinților intre timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sensodyne are si varianta whitening.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu am carii, de cateva lunii ma duc incontinuu la dentist happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează