| Anonimazdt a întrebat:

Bună ziua această întrebare este mai delicată dar cam de o săptămână am observat o umflătură bubiță care a devenit deranjantă în vagin mai exact pe partea dreaptă a labilei vreau să știu este vreun medicament prin care să scap de ea menționez că nu am avut experiență sexuală înainte să apară sunt încă virgină

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Gabryel85 a răspuns:

Nu e cumva o iritație ca urmare a epilării, de care te-ai mai plâns și altădată?

| Miruna333 a răspuns:

Poate fi un cos. Nu exista medicament pentru asta. Daca tot nu trece, ginecolog

| gabicoo a răspuns:

Mai bine mergi la un medic.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru asemenea probleme există medicii ginecologi. Mergi la unul la consult.

| angel6lust a răspuns:

Posibil să fie de la epilat (dacă faci acest lucru, dacă nu posibil să fie furuncul inghinal luat de la vreun hîrdău dacă zici că ești fată.

Nasol să ai furunculi - mergi la un medic.

| Anonimazdt explică (pentru angel6lust):

Se poate? caci dacă da există medicament însă mi-e frică să nu fie ceva mai grav

| Violleta2022 a răspuns:

Bubitele alea pot fi de la mai multe tipuri de boli cu transmitere sexuala, de aceea este obligatoriu sa mergi la un medic ginecolog pentru a te investiga si afla exact cu ce te-ai infectat, ca sa poti sa primesti tratamentul corect.

| angel6lust a răspuns (pentru Anonimazdt):

Du-te la un medic.

| Anonimazdt explică (pentru Violleta2022):

Nu aveam cum deoarece nu am întreținut relații sexuale

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimazdt):

"am observat o umflătură bubiță care a devenit deranjantă în vagin mai exact pe partea dreaptă a labilei...}

Dupa cum explici ca ti-a aparut o bubita in vagin...mi-am spus ca ai facut sex sau poate te-ai jucat cu un penis bolnav si asa te-ai infectat, fiindca in vagin nu se baga nimic, nici macar degetele si nu avei tu cum sa fii deranjata de ceva ce exista in interiorul vaginului, nu pe labii sau vulva.
Vaginul este o cavitate (gaura) 100% la interiorul corpului tau, deci ceva ce creste in vagin nu poate fi observat cu ochiul liber, ci numai de catre medic cu lupa.

| Konstantinos99 a răspuns:

Eu zic sa eziti, e ceva care poti sa intelegi ca e al tau si sa te obisnuiesti. Daca vrei