| AvalohAlen a întrebat:

Buna ziua, am comandat un produs de Omega 3 (ulei de peste) iar cand l-am primit, am ajuns acasa, am desfacut cutia si am vazut ca borcanul era caldut, adica borcanelul in care se afla capsulele de Omega 3. A stat probabil cateva ore la caldura pana sa mi-l aduca.
Intrebarea mea este :pot sa il consum? Are ceva daca era caldut borcanul? Este sigilat borcanasul si cutia de transport nu parea foarte calda, dar borcanelul s-a incalzit.
Oare patesc ceva daca il consum asa?
S-a stricat?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Moonfl0wer a răspuns:

Nu cred că s-a stricat daca nu au un miros neobișnuit, de recomandat e sa se țină la o temperatura sub 25 grade Celsius, dar te întreb: de ce naiba ai dat comanda de pastile de omega 3 când găseai la orice farmacie produse foarte bune de exemplu Omega 3 1000 de la Doppel Herz sau Omega 3 de la Lysi, Korill etc...

| AvalohAlen explică (pentru Moonfl0wer):

Fiindca am luat de la Calivita, in speranta ca e mai bun ca e distilat molecularlaughing

| Moonfl0wer a răspuns (pentru AvalohAlen):

CaliVita e praf, am luat și eu de la ei acum câțiva ani FullSpectrum și Arginina

2 răspunsuri: