Clateste locul intens si indelungat, repetat, cu ceai de MUSETEL mai concentrat (2 plicuri la o cana de 200ml), de 3-5 ori pe zi, timp de minim 4-5 zile!
Ceaiul de musetel dezinfecteaza si curata puroiul.
Indiferent.
Infectia se poate trata eficace cu ceai de musetel.
Trebuie clatit de fiecare data pana ce simti ca incepe sa piste (pisca un pic), dupa care se scuipa si se repeta pana ce se termina tot ceaiul din cana (2 plicuri sau 2 lingurite oparate in 200ml apa fierbinte).
Clatirea se repeta de 3-5 ori pe zi, timp de cel putin 4-5 zile.
"Deja de joi am început 3 pastile să iau, adică am mai adăugat o pastilă după amiază pentru ca eu luam numai dimineața și seara."
Ai inceput sa iei antibiotic de capul tau, dar tu nu stiai ca se ia la interval de 12 ore?
Ai infectie la cap, mergi urgent la medic.
Ironia e ca esti asistentă dentară.
Poti aplica si cataplasme de argila pentru a drena infectia. https://melidava.com/informatii-pentru-sanatate/argila-in-stomatologie/
Se ia antibiotic la 12 ore dacă nu e ceva grav. În cazul ăsta trebuia să fie luat câte 3 pastile la 6 ore. Iau la 10 la 16 și la 22 seara.
Eu aș zice să nu mai astepți o clipă,, și să mergi cât mai repede posibil la o clinică unde e urgențe stomatologice că să-ți oprească infecția, acolo e non stop deci poți merge și noaptea, caută pe google urgențe stomatologice vezi care mai aproape și du-te imediat, până nu e prea târziu