| lola111122233 a întrebat:

Buna ziua! De cateva zile,mi se intuneca vederea,adica totul e mai inchis la culoare, ca si cum nu mai pot de somn si e totul intunecat.Eu am anxietate paroxistica si de 3 zile iau tratament cu Trittico dar nu cred ca are vreo legatura. Am stat zilele astea ff mult pe telefon fara sa port ochelarii. Oare sa fie de la asta? Imi este f frica de lesin ptc, cand patesc asta cu vederea am impresia ca voi lesina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

Pai cred ca iti dai seama ca statul fara ochelari pe telefon nu ti face prea bine.
Poate ar trebui sa vezi cum stai si cu glicemia.
Starile de somnolență pot fi reactii adverse la tratament.
Multa sanatate,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunele urgent părinților tăi toate simptomele tale și tot ce pățești legat de sănătate ta căci nu-i normal niciun simptom legata de sănătatea și tine ce ți se întâmplă și mergi cu părinți tău de urgență la medicul vostru de familie pe care aparțineți voi să-ți facă i consultație medicală sa vadă ce se întâmplă cu tine și sănătate ta poți avea anemie Doamne Dumnezeule ferește să nu pățești as avea niciodată dau problem agravate legat de vederea ta spune-le părinților tăi urgent și spune-le Sâte ducă la medicului vostru de Familie urgent poți să leșin sa ști Doamne Dumnezeule ferește.

| Dragobeta a răspuns:

Probabil e statul pe telefon. Mult.
Dar cel mai bine este sa spui asta parintilor tai si nu aici. Ei te vor ajuta imediat.

| LisaJulie a răspuns:

Telefonul în general îți obosește ochii și vederea! După o jumătate de ora este indicat sa faci pauza

| MihaiMB a răspuns:

Incearca sa stai mai mult fara telefon, de acolo pare ca ar fi.