| Cavad a întrebat:

Buna ziua!
Doresc o părere din partea dumneavoastră.
Am luat pachet formula flow cu edta după schema. Problema mea este problema de circulație periferică la picioare de la laba până la glezna, adică durere laba picioare când stau in picioare evoluție de trei ani in mai rău în ultimă perioada zona respectiva rece gheata durere mărită...A remarcat la o perioada de 4 zile de administrare flow și edta că picioarele mă supără mai rău simt că calc pe zona de pietre, cum am întrerupt se revine la starea inițială. Apreciere, dislocarea depunerilor din partea de sus a corpului își continuă traseul blocând și mai mult aceasta deja îngustă picioare ducând la acea înrăutățire simțită... Sigur ați mai întâlnit așa situație.Totul în scopul prevenirii unor complicații.
Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu am probleme cu circulația periferica inca din copilărie.In 2012 am avut început de ulcer la calcai.Nimic din ce mi-a recomandat medicul nu mi-a ameliorat situați ba mai mult se agrava.Am trecut pe tratament naturist. Împachetări cu frunze de varza (bio, ne tratata cu chimicale) si cu argila.Intern am luat Tinctura de afin si Tinctura de leurda, după prescriptia de pe prospect.Nu le-am luat împreună ci pe rand. Întâi am luat un flacon de tinctura de afin si după ce l-am terminat am continuat cu Tinctura de leurda.De asemenea am luat intern si apa in care am dizolvat argila.
Mi s-a vindecat si când m-am dus la control la medic i-am spus ce am luat si i-am arătat piciorul vindecat nici nu a vrut sa il privească. Doar asistenta s-a uitat si se mira pentru ca se vindecase intr-un timp scurt.Dar daca făceam tratamentul medicului poate ajungeam chiar să-mi taie piciorul.Dar de atunci eu nu mai am probleme.Este adevărat ca periodic mai iau argila si intern si îmi fac bai la picioare cu apa in care pun argila.Argila si Țincturile se găsesc la magazinele naturiste.