Doctor psihiatru nu cred că găsești pe TPU. În schimb găsești destui sandilăi - poate faceți schimb de impresii.
S-a intamplat tot timpul ceva, da, iar eu stiu ce s-a intamplat. Ai crezut ca sefii te umilesc, iar colegii iti vor raul, si pana la urma nu ai putut suporta si ai plecat, sau nu au mai putut ei sa inghita atatea acuzatii mincinoase, bazate pe viziuni si perceptii extrazenzoriale, si te-au dat afara. Mergi saptamanal la psihoterapie, urmeaza cu strictete tratamentul, ca sa nu mai delirezi si sa nu mai vezi dusmani in apropiati, si cam atat iti ajunge, ca schizofrenic.
Și ce psihiatru crezi că-și va pierde timpul cu tine din moment ce recunoști că nu respecți tratamentele și te droghezi? Psihiatrii nu pot face nimic dacă pacientul nu este disciplinat și refuză să colaboreze. Este ca și cum un chirurg îți face o operație pe coloană, și la trei zile după operație te duci să joci rugby.
Până să te gândești la un loc de muncă stabil, tu trebuie să urmezi tratamente care să-ți amelioreze starea. Din întrebările tale văd că deocamdată ești în faza în care crezi că ești atacat demonic în somn. Cam greu să funcționezi normal și să păstrezi un loc de muncă în condițiile astea.
Atentie ca faci confuzie, ca multi altii.
PSIHIATRUL iti prescrie medicatia.
Cu PSIHOLOGUL stai de vorba.
Eu cred ca tu ai nevoie sa urmezi tratamentul prescris de PSIHIATRU, si abia apoi poti merge sa stai de vorba cu PSIHOLOGUL.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Nu cred ca te poți angaja cu schizofrenie paranoida cel puțin nu pana te ții de tratament mai mult timp