| Roxxy03 a întrebat:

Cat de bun este testul de sarcina SureCheck?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Producatorii testului de sarcina Surecheck sustin ca acesta poate fi utilizat chiar din prima zi de la intarzierea ciclului menstrual, la orice ora din zi sau din noapte.De regula, prima urina de dimineata contine o concentratie mai mare a hormonului HCG. Consumul de lichide in cantitati mari poate micsora concentratia hormonului in urina si poate determina un rezultat inexact.
Daca nu esti sigura cand ti se termina ciclul tau menstrual, este recomandat sa efectuezi testarea la 14 zile de la data la care presupui ca a avut loc conceptia.In cazul in care dupa testare nu apare linia de control C, rezultatul nu este valabil. Vei fi nevoita sa repeti procedura/testarea cu un nou test.Multa sanatate.