|

Ce medic ginecolog bun din Buzau in recomandati?Ma duc la Constantinescu Mario de 6 luni si ma tot tine pe tratamente si consultatii, mi-a interzis sa mai fac sex... etc.Totul de la simpla si banala durere de sani, acum ajungand sa am o stare generala foarte proasta si sunt stresata la maxim de doctorul asta idiot.Astept recomandarile voastre!

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Poate te place si este gelos. Dar nu cred ca ti-a interzis ci ti-a recomandat.
Lasand gluma la o parte, din punctul de vedere al medicinei orientale chestia cu interzisul sexului este o mare tampenie (decat daca este in excess).
Canalul (meridianul) energetic al ficatului care este in legatura cu emotiile, este singurul care trece prin organele de reproducere si care intra in interiorul corpului la nivelul sanilor.
De aceea femeile deprimate, nefericite, parasite, nemultumite (la propriu si la figurat, inclusiv dpdv sex) sunt mai expuse cancerului de san.
Du-te si tu pe http://www.medicalfeminvest.ro/ si intreaba acolo de vreun alt doctor. Par oameni seriosi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează