|

Ce sa fac daca ma dor picioarele si mainile la incheieturi in perioada de iarna?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă ai vîrsta intre 4-15 ani si ai avut angine eritematoase repetate si netratate cu antibiotic ar putea fi un reumatism articular acut(boală inflamatorie provocată de un streptococ care produce inflamatia articulatiilor mari si a inimii.Pentru prevenirea lui te duci la M.F.pentru consult si probe biologice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
E bine sa iti protejezi mai strict incheieturile. Nu e o chestie de luat in gluma, e ceva serios. Cred ca ar fi bine sa consulti un doctor, mergi la doctul de familie pentru a-ti da o trimitere la un medic specialist in domeniul respectiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avem aceeasi problema.Eu trebuie' sa mai spal vase in apa rece, si e ingrozitor de dureros.
Sau la picioare, la genunchi doare.
Da-te cu crema seara...inca e foarte buna aia chinezeasca in cutiutele micute rosii.

Desi e doar ceva calmant.Cum zice danycosty, e un inceput de reumatism.Nu ar strica sa te duci la doctor, in cel mai "rau"caz ti-ar da sa faci niste Moldamin o perioadahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E un inceput de romatismstraight face din cauza frugului.Incearca sa eviti frigul si daca trebuie sa iesi afara pe ger, miscati mereu incheieturile!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează