anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum pot scăpa de următorul gând sau idee?
Gândul suna cam așa:
Trebuie sa îmi distrug sistemul nervos,cardiovascular și creierul în mod ireversibil, cât mai repede și parcă nimic nu mai contează!
Daca opun rezistență intru in depresie.
Încă din adolescență am inceput sa am gânduri de automutilare care apăreau în mintea mea fara sa conștientizez și încercăm să le inlatur cu argumente logice dar ele reveneau mereu că o fantasma ciudata!
Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Du-te la psiholog, te va ajuta.

| Sn4k3 a răspuns:

Du-te la psihiatru mai bine.

| minrest a răspuns:

Sa stii ca nu e chiar atat de grav; am impresia ca ai o boala mai usoara decat am crezut pana acum, pare sa fie vorba de TOC. Fa o strategie prin care sa minimalizezi aceasta obsesie, fara sa o atacii frontal; mai ales ca e o enormitate; nu vezi ca prin distrugerea corpului nu il faci decat sa mearga mai prost, iti scazi calitatea viatii degeaba. Vorbeste mai deschis cu psihiatru; iar dupa asta, citeste psihiatrie; foarte important, urmeaza tratamentul. Pentru parintii tai, ma, de ce sa ii omori numai pentru ca te-ai complacut in niste fantezii, cand erai mic.

| Donsavas a răspuns:

Cred ca duci lipsa de atenție

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce mănânci?
Fără carne.
Puține lactate.
legume, salate, fructe.
Și apoi mai vedem.

| gabicoo a răspuns:

Mergi urgent la gară. Urcă-te pe vagon și fă-ți un selfie sub cablurile de înalta tensiune.
laughing
Am glumit happy
Mergi la un specialist!