|

Cum sa fac sa mi se desfunde urechile si nasul? Sunt racita, dar deja au trecut 5 zile de cand nu am mai respirat pe nas. Gura mi se usuca foarte repede. Chiar nu stiu ce sa fac.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista la farmacii o substranta foarte mentolata, care se pune in apa fiarta si iti faci pe urma aburi.Nasul sigur ti-l va desfunda.Iar urechile ti se vor desfunda si ele in cateva zile, daca nu ti se desfunda de la aburihappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Consuma multe ceaiuri si multe lichide,foloseste picaturi de nas(bixtonum,olynth etc.) si picaturi de urechi.du-te la farmacie, si farmacista iti va da ce iti va trebui, si iti va trece.insa ar trebui sa incepi sa iei si antibiotic, daca vezi ca raceala nu te lasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mananca un mic de miere si fa o baie fierbinte la piciore. in apa pune un pic de sare groasa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează