| Rosa31 a întrebat:

Dacă am Covid (formă ușoară) și am tratament pentru tuse și imunitate și am mâncat ieri și azi înghețată, risc să se agraveze simptomele?
Țin să precizez că după ce am mâncat înghețată, mi-am făcut ceai fierbinte din plante pentru tuse recomandat de farmacist.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Trateaza virusul ca orice gripa, fara inghetata, fara iesit afara, fara alcool.
Mananca supe si ciorbe de pui, multe fructe si legume, beai numai ceaiuri de plante.
Sanatate maxima!

10 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu se intampla nimic daca ai mancat o inghetata, mai ales daca nu te stii sensibila la astea, ca multe persoane dupa o inghetata fac rosu in gat de exemplu ceea ce nu e bine pentru organism.
Acum nu vreau sa fiu gigi contra dar da formele foarte usoare se trateaza cu antinflmatoare, dar covid 19 daca e sa urmam o schema medicala corecta se trateaza doar la spital cu antibiotice si antivirale, deci ceva ce nu ne este noua la indemana acasa.
Oricum daca ai saturatia de oxigen de peste 92% si nu te simti prea rau, nu faci febra mare, nu ai de ce sa iti faci griji iti va trece in maxim 14 zile.
Nu uita pentru tine si sanatatea celor din jur sa te izolezi aceste 14 zile.
Dupa 14 zile poti sa iti faci si un test de acesta rapid dar acreditat (Ca sunt multe teste pe piata neacreditate!) la cabinet particular care ei sa ti-l faca.Asta pentru linistea ta.

| Simpatik a răspuns (pentru doctorandus):

Toti va dati mari destepti pe aici din ce cititi de pe net, daca scrie unul fara pregatire ca si voi un articol il luati de bun, ca cica frigul nu are legatura cu raceala, ia intra tu in apa la -20 de grade C si vezi daca nu faci pneumonie, si apoi sa veniti cu comentarii! Habarnistilor.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Frigul pe perioada lunga scade imunitatea. Stiam asta.

Dar raceala si amidgalita sunt infectii cu virusi sau bacterii. Pneumonia la fel.

| romeo78 a răspuns:

Tratament pentru panică ați luat? Din tot ce scrieți aici se vede că sunteți în o panică totală. Calmați-vă respectați tratamentul dat, nu luați altceva decât vi s-a recomandat, că vă garantez că mâncarea din spital nu este la fel de bună ca cea de acasă. Iar, a avea o sondă nazală pentru oxigen nu este ceva plăcut.
Opriți-vă din tot stresul, panica actuală și veți ieși cu bine din această problemă medicală.
Sănătate!

| doctorandus a răspuns:

Nu, ideea ca ar exista o legatura intre inghetata si raceala e o superstitie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu ai murit, încă, mai ai zile.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu recomand miscare si propolis.