Vei ajunge piele si os deoarece ti se vor distruge muschii si e foarte daunator pentru intreg organismul sa faci asta. Conteaza ce mananci si cat. Renunta la paine, dulciuri, mananca mai multe legume, apa multa si ceai verde, carne de pui si peste, fa sport. Asta e reteta sa slabesti...nu infometarea.
Grasimea este un depozit de energie. Slabesti atunci cand muschii se folosesc de acele depozite de energie. Daca te infometezi, pentru a supravietui, organismul incepe sa foloseasca fibrele musculare ca sa primeasca energie...adica incepe sa se manance singur. Daca te infometezi, muschii se distrug astfel incat nu va mai avea cine sa arda grasimea.
In nici un caz nu este recomandata o astfel de dieta iti poti deregla total metabolismul. Citeste despre plasturii Catch Me Patch Me,
din partea aceleiasi firme am comandat un alt produs care m-a ajutat in slabire si sunt multumita dupa peste 1 an.
produsul poate fi o solutie mai buna decat infometarea.
Ca sa slabesti trebuie sa mănânci putin si des, daca mananci odată pe zi corpul tau o sa sustragă toate grasimile si zaharurile din ceea ce mananci pentru ca e nu va stii când o sa ii mai dai mâncare, deci daca mananci odată pe zi iti nemti greutatea normală sau te ingrasi
Vei slabi mult, dar vei fi foarte slabit(a) in sensul ca nu vei mai fi bun(a) de nimic. Poti avea stari de voma, ameteala, dureri de cap, dezorientare, poti lesina etc. si in cel mai rau caz vei ajunge la spital cu perfuzie si probabil vei sta in spital o saptamana, doua, trei sau chiar o luna(in cel mai rau caz).
Dacă nu mănânci nu slăbești obligatoriu. Trebuie să faci sport. Eu mancand normal (3 mese pe zi) si facand mult sport am reusit sa slabesc 3 kg intr-o saptamana
Te imbolnavesti. In loc sa faci asta mai bine ai incerca sa faci sport si sa bei mai multe lichide.
Mult, dar în zadar. Prin astfel de dietă, organismul nu elimină grăsimi, ci masă musculară. Părerea mea, mai bine cereţi sfatul unui nutriţionist.
Dacă ești destul de hotărât, vei putea ajunge la greutatea la care ești valabil să te aplici la Tabăra Prieteniei Auschwitz fondată de generosul și iubitorul Adolf Hitler.
Andreea132003 întreabă: