Daca nu trece în maxim 2 săptămâni o sa rămână toata viața! Eu sunt de părere că nu o să treacă, și eu am așa ceva, toți medicii mi-au spus sa mă obișnuiesc! Sa speram că te afli printre norocoși!
O sa te obișnuiești cu timpul nu trebuie sa te panichezi, o sa vezi că tinitus ți singurul prieten
Cred că de la anxietate,stres.
Nu mai scapi de așa ceva, nu exista tratament sau leac. La început știu cum e, și eu eram terorizat, dar cu timpul m-am obișnuit.
O sa vezi că în anumite situații nu îl auzi și că nu e așa de horror cum îl percepi. Poate îți trece dupa ce îți deschizi urechile și tratezi sinuzita. Eu m-am resemnat, nu mai e cale de întoarcere.
Cum te ai obisnuit cu el si daca te a afectat. La mine inca nu a disparut dar noaptea am simțit o ameliorare al acestuia chiar daca inca il aud si e deranjant.
Nu te mai gândești la el! Noaptea înainte să adormi caută pe YouTube tinitus sound sa nu îl mai auzi, găsești multe clipuri. După un timp te obișnuiești, după 2-3 luni, depinde.
Sper sa dispara totusi a aparut pe fond de sinuzita care inca nu e complet tratata mersi ca ai raspuns