| 9PM a întrebat:

De câteva zile am dureri de cap + amețeli,și stări de rău. De la ce este? O fii de la frig? De la stat prea mult pe smartphone? O alta chestie bizară ce am remarcat când mă spăl cu apa mai fierbinte și îndrept dusul cu apa calda spre burta imediat simt ceva ciudat in burta,ca o durere in toată burta! Adică de la jetul acela de apa îndreptat spre burta.
Sincer e ciudat! De la ce poate fii? As vrea sa știu de ce mă doare burta când îndrept dusul spre mine cu apa calda? Ca și cum ar afecta ceva din stomacul meu acel jet de apa relativ fierbinte. Nu am pățit niciodată așa ceva, nici nu pot explica concret că e ciudata experiența! Acum am ieșit de la dus și nu mai mă doare burta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.