| 9PM a întrebat:

De câteva zile am dureri de cap + amețeli,și stări de rău. De la ce este? O fii de la frig? De la stat prea mult pe smartphone? O alta chestie bizară ce am remarcat când mă spăl cu apa mai fierbinte și îndrept dusul cu apa calda spre burta imediat simt ceva ciudat in burta,ca o durere in toată burta! Adică de la jetul acela de apa îndreptat spre burta.
Sincer e ciudat! De la ce poate fii? As vrea sa știu de ce mă doare burta când îndrept dusul spre mine cu apa calda? Ca și cum ar afecta ceva din stomacul meu acel jet de apa relativ fierbinte. Nu am pățit niciodată așa ceva, nici nu pot explica concret că e ciudata experiența! Acum am ieșit de la dus și nu mai mă doare burta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| D7Alina777 a răspuns:

Văd că zici că la presiune pe burtă te doare burta. Palpează-ți abdomenul cu degetele și dacă simți durere, te duci la spital. Dacă nu e asta, pune ceva fierbinte pe burtă și dacă simți durere la fel, te duci la un consult

5 răspunsuri:
| D7Alina777 a răspuns:

Cum să crezi că e de la telefon? E un virus cel mai probabil

| 9PM explică (pentru D7Alina777):

Durerile de cap se pot datora de la stat excesiv pe telefon!

Încep să seamăn și eu cu tinehee hee
Ne palpam amândoi daca vrei big grin

| D7Alina777 a răspuns (pentru 9PM):

Da mă, amuzant ești tu

Te pot trata cu multa drăgălășenie, și să te alint placintuta mea mica happy