anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce oamenii au din ce in ce mai multe probleme psihice, tulburări mintale, paranoia, schizofrenia...etc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiidca nu mananca sanatos, nu dorm orele de noapte acdn se produc anumiti hormoni vitali creierului si din ce in ce mai multi tineri consuma droguri.

| Anonim explică (pentru Violleta2022):

Pai și cei care sunt nevoiți să muncească de noapte?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Schimba programul sa lucreze intercalat, ca nu se poate lucra numai de noapte.

| BabaOarba a răspuns:

Din doua mari motive:
1. In primul rand nu sunt atat de multi fata de cum erau inainte, doar ca de putina vreme se acorda importanta unor tulburari psihice care erau trecute cu vederea in trecut.
2. Chiar daca ar fi fost inregistrate tulburarile psihice si in trecut, se observa intr-adevar si o crestere a acestora odata cu trecerea timpului. Cauzele sunt multiple, de la ritmul mult mai alert al vietii, stresul marit, presiunea pusa pe individ (inclusiv pe copii), retelele de socializare, cascada de informatii contradictorii pe care o ofera internetul, schimbari rapide in nivelul de trai, si nu in ultimul rand, asa cum a spus cineva in comentarii, alimentatia defectuoasa (se studiaza tot mai intens relatia dintre microbiomul uman si tulburarile psihice cum ar fi depresia si anxietatea).

Întrebări similare