Nu trebuie sa iei aspirina-nu este indicata la copii. Pune-ti un fular in jurul gatului pentru a retine caldura.Este nevoie de caldura pe zona dureroasa.Ia un paracetamol pentru calmarea durerii sau ibuprofen. Local poti aplica un antiinflamator-Fastum gel o data pe zi(un strat subtire masand usor) Trece in cateva zile, daca persista mergi la medic.Sa te faci bine!
Multumesc mult pentru raspuns. Mama mi-a cumparat Ibuprofen si trebuie sa il iau de 3 ori pe zi si ma dau si pe gat cu Fenilbutazona MK, am si un fular infasurat de vreo ora. Multumesc inca o data.
Fenilbutazona cu prudenta sa-l folosesti este contraindicat la copii.Sa te faci bine sa te bucuri de vacanta din plin!
Asa m-am trezit si eu acum 5 zile. e ingrozitor, eu mi-am facut frectie 2 zile si a treia zi mi-a trecut, nu cred ca trebuie sa te sperii, daca nu iti trece cu frectie in cateva zile sa consulti un medic
Si eu am avut...Este o simpla imflamare de ganglioni...trece in vreo 5 zile dar tine minte nu ai voie sa iesi afara cu cap gol si fara fular la gat.Cel mai bine ar fi sa consulti un medic![]()
NU TREBUIE sa atingi zona imflamata ...ganglionii pot fipericulosi citeste pe net sa vezi ce se zice despre ei.