| Alin643388 a întrebat:

Deci am facut-o cu iubita mea aproximativ de doi ani, am 17 ani si de curand am facut-o iar neprotejat, tin sa mentionez ca am mai facut-o neprotejat, acum mi-au aparut niste bubite imedita dupa, albicioase si sunt putin rosu pe marginea capului penisului. Stiti ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate te-ai iritat de la epilat/caldura? si e pura coincidenta ca ati facut-o neprotejat?

| AlinnaGrecuElena11 a răspuns:

Este posibil sa fie vorba de o simpla iritatie locala, dar si de o candidoza genitala. Poti folosi local o crema cu clotrimazol sau nizoral 7-10 zile, dimineata si seara dupa igiena locala cu apa si sapun. Evitati contactele sexuale neprotejate in aceastea perioada; daca nu trece adresează te medicului dermatolog. Funda?

| Alin643388 explică (pentru Adry05):

Am mai facut neprotejat nu-i primdata da nu stiu de ce acum mi-au aparut acele bubitee

| Alin643388 explică (pentru AlinnaGrecuElena11):

În ultima creme transpir foarte rau mai ales sa ma duc si la sala, ma spal de doua chiar 3 ori pe zi, se poate sa fie de la transpiratia im exces?

| Adry05 a răspuns (pentru Alin643388):

Da, se poate. Daca te si faci in zona aia in special cu lama pot aparea astfel de iritatii