| Delyc a întrebat:

E mai ok sucraloza decât zahărul? Ștevia nu mai iau deoarece am auzit numai porcarii,bine la fel și despre cele de mai sus. De fapt, orice aliment mânaci are o corespondeta negativa pe net

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| alina2k18 a răspuns:

Stevia nu e rezistenta la temperaturi inalte, lasa after taste din ala dulce-amarui, deci exclus in lichide fierbinti gen cafea, ceai si prajituri care necesita coacere.
Eu folosesc green sugar [ combinatie de stevia+ eritritol si stevia dar stabil la coacere ] si eritritol pentru prajituri si indulcitor diamant pentru cafea.