| baica a întrebat:

Este bun programu meu de sala: Luni-brate marti-picioare miercuri-piept+umeri joi-Spate vineri-cardio si sambata si duminica liber a da si si mai fac si abdomene in fiecare zi nu este cam putin sa lucrez la maini doar 1 data pe saptamana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Florian1994 a răspuns:

Nu.
este destul.
mi se pare ca exagerezi putin cu antrenamentele astea.
cred si eu ca vrei sa arati bine dar nici chiar asa, te obosesti si te autosoliciti, adica te soliciti prea mult. ia-o mai usor!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Este putin...parerea mea, o zi pe saptamana la brate este foarte putin, acum depinde si perioada ta de mers la sala daca este doar de intretinere este ok, dar nu cred ca cineva care are ani in spate ar fi pus o astfel de intrebare, deci este putin, programul meu este de 3 ori mai incarcat decat acesta...si am 17 ani si 2 de sala si rezultatele sunt mai mult decat vizibile.