Am avut la degetele de la maini (nu mai stiu de ude, dar de mult timp, oricum) si pe talpa de la bazin. Am fost la dermatolog si mi-a prescris o solutie, ceva in genul Verolit forte. Am dat de 2 ori pe zi pe neg si dupa vreo 7-10 zile s-a uscat si a cazut. La control a fost ok. Dupa un timp mi-am dat seama ca si la maini am la fel si aveam mai multi dupa treaba cu piciorul, asa ca am luat iarasi solutie si m-am dat. Unii nu s-au uscat din prima tura, a cazut o bucata, am asteptat cateva zile si an reluat tratamentul. E foarte aiurea, pentru ca pe picior sunt durerosi si incomozi mai ales la mers, plus ca se transmit foarte usor daca ai rani in piele. Te sfatuiesc sa mergi la dermatolog la consult (cu trimitere de la medicul de familie e gratuit), ca nu cumva daca tot te uiti la ei sa iei si la maini.
Cryioterapie, electrocauterizare si indepartarea chirurgicala. Cu altceva poti sa dai cat oi vrea tu pentru ca acele veruci sunt date de catre o tulpina a virusului HPV si sunt foarte contagioase.
Foloseste Cryopharma spray pentru inlaturarea negilor si verucilor. Le ingheata si cad imediat