| Yurisa a întrebat:

Hello! Cand am o stare super nasoala, in sensul ca simt ca se intampla ceva rau sau am parte emotii foarte puternice (negative), simt mici furnicaturi pe fata si ca ametesc. De ce ar putea fi vorba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Noi nu suntem doctori, deci nu stim, de ce nu te duci sa faci analizele? Si intreaba acolo medicii ei poate vor stii de ce, ca nici ei nu stiu nimic.

| Jassmina a răspuns:

Sunt atacuri de panica, generate de mintea ta speriata.

| Donsavas a răspuns:

Tu somatizezi.
Ar trebui să consulti un psihiatru. Medicatia te va ajuta sa ti controlezi emoțiile și va înlătura aceste stări.

| PumpkinDoll a răspuns:

Suna a atac de panic....cred.

| mihaicelsfant a răspuns:

Te stresezi usor ca mine. incearca sa fi mai indiferenta

| Kevinn2000 a răspuns:

Probabil te-ai gandit ca ti se va intampla ceva fizic cand ai acea stare, iar acum ti se intampla asta de fiecare data ( CRED ), nu sunt sigur de ceea ce spun.
Dar eu prea cred ca tu simti ca se va intampla ceva rau si chiar se intampla... Totusi, vorbeste cu doctorul de familie despre asta, iar daca nu stie de ce ti se intampla asta, cred ca ar trebui sa vorbesti si cu un psiholog.
Daca ti se pare ca este plauzibil ceea ce am spus, poti sa faci ceea ce ti-am zis.
Multa sanatate iti doresc si o seara placuta!

| Kevinn2000 a răspuns:

Dar eu NU prea cred*
Uitasem sa pun acel " nu ".

| AlexandruSEV a răspuns:

Emotiile precum mania si ostilitatea intensifica reactia ta de "lupta sau fugi". Cand se intampla acest lucru, hormonii stresului, inclusiv adrenalina si cortizolul iti accelereaza bataile inimii si respiratia. Ai o explozie de energie. Vasele tale de sange se contracta (vasoconstrictie) si presiunea sangelui creste. Ce ai tu e o forma prin care organismul iti spune ca si-a atins limitele legate de stres/ nervi etc. Pe scurt stai prost cu nervii, poti luat ceva pentru calmare, dar mare grija ca provoaca dependenta, mai bine faci o cura cuceaiuri, si vezi cum reactioneaza organismul.