| Ariamnaa a întrebat:

Hello! Exista ceva prafuri pentru slabit sau pastile pentru copii? Am 13 ani. Si as vrea sa slabesc iar mama spune ca nu exista dar as vrea sa încerc si cu prafuri sau pastile ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu merita, ajungi la spital cu alea. Mananci mai putin

| RoCkKiD a răspuns:

De existat exista doar ca nu le prescrie nimeni pentru ca te omoara in timp ce te slabesc. happy

Singura varianta de slabit fara sa mori pe parcurs e cu o dieta si sport.

| Mosotti a răspuns:

Fara sa mananci mai putin, nu slabesti orice ai lua.

| Filantropul a răspuns:

Nu exista decât deficit caloric și perseverenta în a practica un sport/exerciții fizice.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dacă vrei să-ți nenorocești organismul precoce, go ahead!

Un slăbit sănătos se face practicând un sport anume și un stil de viață (alimentar) sănătos.

| TheWolfOficial1 a răspuns:

Nu recomand! Poti sa iti iei un ceai ceva dar nu stiu cat de eficiente sunt. Cel mai bine este sa nu exagerezi cu dulciuri etc. și să faci sport acasa (dar mai mult pentru a te tine sănatos/ă). 30 de minute zilnic sau o zi exercitii si o zi pauza. Din cate stiu, daca faci sport o zi da si o zi nu, e recomandat sa faci o ora. In orice caz, ai grija sa nu faci din asta un gand obsesiv. Unele persoane au metabolism mai rapid si altele mai lent. Nu te arunca sa iei pastile ciudate, pentru ca din cate stiu ba sunt nocive ba ineficiente. Este recomandat sa mananci de 3 ori pe zi (mai ales pentru ca esti in crestere) Pierderea in greutate nu este despre a manca o data la 24 de ore. Este despre ce mănânci. Și nu doar despre grutate cât sănatate a corpului. Cu sportul vin si beneficii mentale si vei avea si mai multa energie

| Mimi24 a răspuns:

Nu sunt bune! Cel mai bine este să ți un regim să renunți la pâine, dulciuri și să bei multă apă.