| Akuryo a întrebat:

Help! In fiecare iarna mi se electrizeaza parul, de fel nu il usur cu pheonul si nu il fac cu placa sau ondulatorul pentru ca nu am nevoie, dar nu imi explic de ce mi se electrizeaza.
Aveti niste idei naturiste?puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| trăncănici a răspuns:

Foloseşte balsam de păr.Evită haine din materiale sintetice,pentru că electrizează tot.Orientează-te pe haine din bumbac,in,cînepă. Poartă la gît o amuletă din lemn. Energia se va scurge în lemn, aşa nu ţi se va mai electriza părul şi nu te mai curentezi la atingerea cuiva, sau a unui metal.

| Akuryo explică (pentru trăncănici):

Balsam mai folosesc, haine sintetice nu port, nu le suport, amulete din lemn am, dar sunt bune si cele din os?

| trăncănici a răspuns (pentru Akuryo):

Lemnul ţine loc de împămîntare.Amuleta o ţii la gît, pe piele. Poate fi chiar şi o brăţară din lemn.

Okay, am sa incerc, dar faza cu amuleta nu stiu daca mai merge, port in mare parte argint

| trăncănici a răspuns (pentru Akuryo):

Ha-ha,mai pune şi nişte platină! Cam multe metale.Ai grijă pe timp ploios, că te trăzneşte.

Nu ma trazneste asa usorthinkinglaughing, dar daca nu sunt accesorizata, macar cu cercei si pandantiv si inelul care sta vesnic pe deget, nu ma simt binebig grinblushing