Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Buna, da.
Stai linistit/a, ti se curata caria respectiva dupa care dintele este plombat.

Daca dintele respectiv este grav afectat atunci este posibil sa iti omoare nervul, dar stai linistita nu o sa doara pentru ca o sa iti faca anestezie, daca nu este chiar asa de afectat dintele atunci cum a zis @AllinaDaniella iti curata caria respectiva apoi este plombat.
bafta! 

Bună! 
Dacă acea carie nu este profundă şi nu a afectat nervul ( nu ai dureri ), atunci NU cred că o să-ţi scoată nervul ( nu are de ce ). 
O să-ţi cureţe/polizeze caria respectivă şi va plomba dintele ( "golul" rămas ). 
Deci, poţi merge LINIŞTITĂ la stomatolog  

Toate cele bune. 

Pfffff fugi repede la dentist
fugi repede la dentist asa am stat si eu de frica lui si dupa o saptamana de dureri groaznice nu am mai suportat si m`am dus la el! cand am ajuns acolo.ce crezi? nu mai putea sa-i mai faca nimic si trebuie sa o imbrace
asa am stat si eu de frica lui si dupa o saptamana de dureri groaznice nu am mai suportat si m`am dus la el! cand am ajuns acolo.ce crezi? nu mai putea sa-i mai faca nimic si trebuie sa o imbrace maine incep lucrarea! dar du1te repede ca sa nu stai dupa aceea cum stau eu bandajata prin gura
maine incep lucrarea! dar du1te repede ca sa nu stai dupa aceea cum stau eu bandajata prin gura si fara frica! gandeste`te ca dentisul vrea decat sa te scape de probleme:! bafta
si fara frica! gandeste`te ca dentisul vrea decat sa te scape de probleme:! bafta