|

Hey TPU! Am 13 ani si urmeaza sa imi pun aparat dentar... Am o singura frica. Oare va fi nevoie sa imi scot anumite masele? Imi poate spune cineva din experienta? Cat timp dureaza (gen radiografiile si toate investigatiile) pana sa imi poata puna aparat? Mersi, funda!

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut, eu am 16 ani și am trecut prin aceasta experienta. Nu vei avea nevoie de radiografie ci de un mulaj dentar. Aceea este un fel de pasta în care musti și rămâne o forma a mușcăturii. Cu măselele e opțional, mie mi s-a recomandat sa îmi scoată 2 masele pentru o aliniere mai corecta dar, am refuzat acest lucru și nu am pățit nimic. Dinții arata perfect și am și maselele in gura?

1 răspuns: