Lecitina e bună, dar îți recomand să te duci la o farmacie naturistă și să iei ulei de cătină(capsule)...e foarte bun pentru memorie, mult mai bun decât lecitina și conține și lecitină. Poți să consumi cafea, țigări etc...nu are nici o treabă. Nu uita, ulei de cătină capsule, pe mine m-a ajutat foarte mult!
Eu folosesc cel mai bine la teste memoplus este foarte bun si ai foie sa folosesti tigari cafea si alcool dar alcool in cantitati mici deci circa o sticla de bere la 2L este suficienta
Si daca folosesc mai mult de exemplu o sticla de vodka nu-si face efectul sau imi da mie reactii adverse? ca important e sa isi faca efectul... reactiile nu-i o problema
Degeaba am prea mult si nu fac fata oricat as invata si dormi tot nu e de ajuns
nu ma deranjeaza dependentele ca sunt dependent de multe numai sa aiba efect...
Lecitina este buna dar isi face efectul in 6 luni. Eu am luat Memoplus si m-a ajutat foarte mult! De asemenea o cafea e foarte buna de dimineata ![]()
Multa bafta la BAC! De abia astept sa scap de tot stresul pentru BAC si sa ma bucur de varaaa! ![]()
Apropo de biologie, eu deja am terminat materia si o invat pentru a doua oara + fac teste. Mi-am luat o carte foarte buna " Bacalaureat de nota 10" de la editura Gimnasium si cuprinde toata materia + 45 de teste + 4 variante care au cazut la BAC.