| mydarkestdays a întrebat:

Ieri la ora de sport profesoara de sport ne-a pus sa facem 40 de genoflexiuni si acum ma dor toti muschii picioarelor ingrozitor cand merg. ce sa fac sa-mi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

îți fac eu un masaj

| Damasc a răspuns:

Treaba asta s-a intamplat din cauza ca nu ai avut incalzire inainte de acele exercitii.Ia o aspirina si mai continua cu niste exercitii.

| Y3aaHH a răspuns (pentru Damasc):

Nu, nu s-a intamplat din cauza ca nu s-a incalzit. Este febra musculara provenita din cauza ca muschii nu sunt antrenati si obisnuiti cu astfel de miscari. Tu cred ca te referi la intindere musculara ceea ce nu e cazul aici.

| Damasc a răspuns (pentru Y3aaHH):

Exact,iar daca facea 10 minute de incalzire inainte sa se apuce de exercitii mai serioase, muschii se obisnuiau cu efortul si nu se mai ajunge la asta,dar cum o fi, nu-s doctor, e doar opinia sugerata din propria experienta.

| Y3aaHH a răspuns (pentru Damasc):

Din cate stiu eu, persoanele care n-au antrenament deloc fac febra musculara numai de la incalzire laughing O zi buna

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Ai febra musculara,asta se intampla de obicei cand nu faci incalzirea/nu executi bine incalzirea. Febra musculara trece tot prin exercitii,asa ca mai fa niste genoflexiuni, alearga, etc.

| Y3aaHH a răspuns:

Sa mai faci inca 40. vorbesc serios, cui pe cui se scoate, iti spun din proprie experienta happy doar incearca. altfel o sa-ti treaca in 2 zile, altceva n-ai ce sa faci si nici n-are rost.asta nu e o durere patologica.
succes! si mai fa si sport big grin

| LgMihail a răspuns:

Bea apa si in general lichide. Ajuta forate mult ca sa elimine niste substante care raman in muschi (e mai complicat si am un lapsus acum). Dar in general, bea lichide si va ajuta mult.