| plume a întrebat:

In ultima perioada nu stiu de ce sunt tot mai agitata inainte de somn. Ma pun in pat si nu pot adormi. Ma agita toata situatia asta cu pandemia, insa inainte reuseam sa dorm. Cum sa ma odihnesc mai bine noaptea? Ma culc in jur de ora 11 si ma trezesc pe la 7, insa nu ma simt odihnita, parca ma bate cineva in somn. Nu ma uit la ecrane pana tarziu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E interesant cum te exprimi. Mă bate cineva în somn.
În somn se întâmplă multe în creierul nostru. Odihna creierului este ceva complicat. Nu se poate da o rețetă despre ce ar trebui să faci. Pandemia este întradevăr o situație deosebită, dar problema este cum o receptezi, ce faci cu ea.

| Donsavas a răspuns:

Discuta cu medicul de familie

| Michaeel a răspuns:

Cu te agita covid-ul? Stai man calm ca nu ți se întâmplă nimic, acum nici nu mai dormi noaptea ca stai sa plângi de pandemie.